SHİNCHEONJİ'NİN, SADECE ONLİNE EĞİTİM YÖNTEMİ ARACILIĞIYLA ÜYE SAYISINDAKİ 20,000 KİŞİLİK ARTIŞI

Aralık ayını26'sında, Shincheonji çevrimiçi mezuniyet töreni YouTube'da yayınlandı.. "Din dünyasında gerilemelerin yaşandığı durumun ortasında bu şekilde var olan büyümenin nedenini kontrol edelim."

 Shincheonji İsa Kilisesi Tanıklık Çadır Tapınağı(Genel Başkanı Manhee Lee·kısaca Shincheonji İsa Kilisesi) Bu Korona(COVID-19) zamanında bulunulmasına rağmen bu yıl içinde kilise üye sayısının 20,000 kişi üzerinde yükseldiği tespit edildi. Özellikle Shincheonji İsa Kilisesi Korona pandemisinden buyana tüm yüz yüze olan ibadet-toplantıları sonlandırırarak online üzerinden devam ettirdi ve bu sayıca ulaştığı artış sayısı hem içeriden hem de dışarıdan büyük ilgi gösterilmektedir.

 Shincheonji İsa Kilisesi, Aralık ayının 26sında Siyon Söz İletme Merkezi 112.Dönemi için online mezuniyet töreni düzenleyeceğini duyurdu. Toplam olarak 18,838 kişi(11,162 yurtiçi ve 7676 yurtdışı) mezun vereceğini duyurdu. Ayın 26sı gündüzünden itibaren yapılacak olan mezuniyet töreni, Shincheonji İsa Kilisesinin resmi Youtube kanalı aracılığıyla dünya çapında yayınlanacak.

 O gün mezuniyet töreninde Manhee Lee genel başkan mezuniyet töreni ibadet sözünü yönlendirir olup genel başkanın selamları, sözü iletme işinde ödüller, derse devamlı katılım ödülü sonrasında mezuniyet konuşma sunumları ile devam etmesi planlanılmaktadır.

Siyon Söz İletme Merkezi, Shincheonji İsa Kilisesinin içinde bulunan kutsal kitap eğitimini sunduğu bir kurumudur. Mezun olunduktan sonra kişisel tercihinize göre Shincheonji İsa Kilisesine giriş yapabilirsiniz.

Siyon Söz İletme Merkezi COVID-19 pandemisinden bu yana eğitim sürecini tamamen çevrimiçi olarak yürütüyor ve geçen yıl 18.383 kişi eğitimi tamamlamıştı. COVID-19 nedeniyle tüm yüz yüze dini faaliyetler askıya alınsa bile, 37.220 kişi kutsal kitap eğitimini çevrimiçi olarak tamamladı ve resmi olarak Shincheonji İsa Kilisesi'ne giriş yaparak katılım gösterir oldu.

 Shincheonji İsa Kilisesi'nin üye sayısının bu şekilde artmasının sebebi, kutsal kitabın sözlerine odaklanan söz iletme yöntemi ile açıklanırken, Koronanın patlak vermesi nedeniyle kiliseden ayrılan üye sayısı önemli ölçüde artmıştır.

 Shincheonji İsa Kilisesi COVID-19 pandemisi nedeniyle, YouTube kanalıyla yayınlanacak olan mezuniyet töreni aracılığıyla çeşitli söze ulaşabileceğiniz bir ortamda Shincheonji İsa Kilisesi tarafından verilen üst düzey Kutsal kitap eğitimi ile ilgilenen ve incelemeye başlayan birçok kişi var, vb."

Yorumlar

Popüler Yayınlar